Château La Garrousse - De Grote Hamersma

Château La Garrousse

2021
Geproefd op 20 juli 2023

'Ontdek
de buitengewone Château La Garrousse, een Grand Vin de Bordeaux met een onweerstaanbare charme. Deze Bordeaux Supérieur is heerlijk soepel, met weelderige tonen van sappige bessen en rijpe kersen die je smaakpapillen verleiden. De wijn onthult ook een vleugje lichte kruidigheid, waardoor elke slok een ware verwennerij wordt. Beleef de magie van Bordeaux in elke druppel van Château La Garrousse. Een betoverende keuze voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een sublieme, soepele smaakervaring uit de Bordeaux.'

Het zijn niet onze woorden maar van degene die in dit geval de teksten schrijft bij de wijnen van DirckIII. 'Overdrijven is ook een vak' wordt er wel eens gezegd. Kort en goed: het is een fatsoenlijk glaasje rode bordeaux voor dit geld. En gelukkig is er ook nog goed nieuws: La Garrousse is getooid met het goedkeuringsvignet Haute Valeur Environnementale. Geproduceerd met respect voor natuur en omgeving en de belendende percelen. 

wine-score-star
Rood
- Bordeaux Supérieur - Frankrijk
Producent: Château La Garrousse cabernet franc >cabernet sauvignon >merlot >
12,5%
vol
Duurzaam
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Vomar € 4.79
Plus € 4.59
Dirck III € 4.99
Dekamarkt € 4.79
Hoogvliet € 4.99
wine-score-star
Rood
- Bordeaux Supérieur - Frankrijk
Producent: Château La Garrousse
cabernet franc >cabernet sauvignon >merlot >
12,5%
vol
Duurzaam
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Vomar € 4.79
Plus € 4.59
Dirck III € 4.99
Dekamarkt € 4.79
Hoogvliet € 4.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.