The High Road Director’s Reserve - De Grote Hamersma

The High Road

Director's Reserve 2017
Geproefd op 4 mei 2021

De Classique van The High Road al zo'n klassieker. Maar de Director's Reserve biedt nog iets meer, extra petit verdot in de blend bijvoorbeeld. Slaat de viooltjestoets aan die zachtjes doorklinkt en de rest van de blend mild stemt. Ook op te pikken: een discreet roostertoontje, waarschijnlijk met dank aan medium getoast eiken, Frans, dat spreekt. Zodoende valt er evenzeer een fijn zoetje te beluisteren, tevens een bewijs van oorsprong. Ook bordeauxblends uit de nieuwe wereld ontkomen er bijna nooit aan. De Zuid-Afrikaanse zon laat zich niet helemaal in de luren leggen. 

Verder echter volledig conform the high end verlangens. Superieur, genuanceerd en afgewogen maar toch ook 'mag het ietsje meer zijn?' Zodoende sappig, gul en rijk. Cassis, rijpe kersen, tabak, truffel, gedroogde laurier en tot tevredenheid getemde tannines. 

Consumentenrichtprijs € 60,00

Platter's South African Wine Guide 2021 (5 Sterren).

Let op! Deze wijn is nog niet te koop in Nederland en zoekt nog een importeur. Meer informatie vind je hier

wine-score-star
Rood
- Stellenbosch - Zuid-Afrika
Te koop bij Prijs
Wijn zoekt importeur € 0.00
wine-score-star
Rood
- Stellenbosch - Zuid-Afrika
Te koop bij Prijs
Wijn zoekt importeur € 0.00
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.