Wijnacties tijdens coronacrisis - De Grote Hamersma

Wijnacties tijdens coronacrisis

Deze pagina is bedoeld om alle importeurs en wijnwinkels, groot en klein, een handje te helpen in deze tijden van crisis. Zij hebben hun verkopen van de ene op de andere dag grotendeels zien opdrogen. Met name omdat zij hun grootste klant, de Nederlandse horeca, niet meer kunnen leveren.

Een flink aantal is echter niet bij de pakken gaan neerzitten. De aanbiedingen met speciale acties ‘voor de consument’ stapelen zich op. En die zullen welwillend onthaald worden nu we ons na het thuiswerken extra willen verwennen. Met andere woorden, we schromen niet om de wat betere wijnen open te trekken die nu – soms al dezelfde dag – worden thuis gebracht.

Zodoende willen we je vast wijzen op een aantal initiatieven:

La Bodega Vinos draagt bij iedere bestelling € 1,- per fles af aan de Stichting Buurt AED. Tevens ontvangt ieder die een bestelling plaatst een kelnermes en wijnfleslampje.

Neleman is het gelukt om lastminute nieuwe voorraad uit Spanje te halen. "Goederenverkeer is in deze tijd gelukkig nog mogelijk op de zogenoemde 'green lanes'. Daarom kun jij ook nu nog profiteren van onze fantastische maandaanbiedingen! Sommige kortingen lopen op tot zelfs 25%, gewoon, omdat we een beetje aardig voor elkaar moeten zijn in deze tijd."

Le Vineur heeft mooie wijnen die normaal gesproken bij restaurants of wijnbars op de wijnkaart staan. Nu samen in 1 box te bestellen voor thuis, mét uitleg van de sommelier! Koop deze box nu en steun deze restaurants: 25% van de omzet gaat naar de deelnemende restaurants. 

Granada Wijnen biedt al haar proefdozen (inclusief De Grote Hamersma proefdoos) aan met korting én tot 28 april ook gratis bezorging. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘gratisthuis’.

Vinoblesse heeft een Paasproefdoos welke ze gratis thuisbezorgen.

Well of Wine begrijpt dat u uw huis momenteel zo min mogelijk verlaat en daarom hebben zij drie fantastische ‘smaakdozen’ samengesteld - voor ieder wat wils. Kwaliteitswijnen, kosteloos bezorgd* op 1,5 meter afstand van uw voordeur. Maak een keuze uit een van de dozen van makkelijk drinkbaar tot meer diepgang.

Lekkersapje geeft tot 1 juni 15% korting op alle wijnen, ook op de bezorgkosten. Sowieso is bezorgen vanaf 12 flessen gratis, ook in België. Je kunt hiervoor de vouchercode Steunelkaar gebruiken bij het afrekenen

Drankenspeciaalzaak Ton Overmars geeft 8% korting bij bestelling in de winkel en gratis levering in Amsterdam

De Bruijn Wijnkopers heeft een aantal wijnpakketten samengesteld. Bij elke proefdoos ontvangt u een Murano kelnermes én een bon waarmee u 15% korting krijgt op uw volgende bestelling! (Geldig t/m 31 mei 2020).

Biowijnclub geeft elke 5de besteller een wijngeschenk cadeau.

Henri Bloem bezorgt al je bestellingen via de webshop gratis.

Wijnkoperij De Gouden Ton organiseert een ‘Drive Through’: je appt of belt een van de winkels je bestelling met je gewenste afhaaltijdstip. Zij sturen je een tikkie en maken de bestelling klaar. Op het afgesproken tijdstip, rij je de auto voor de winkel, begroeten we je op gepaste afstand en zetten we de bestelling in je achterbak. 

Wijnhandel Koninginneweg biedt de reguliere bezorgservice in heel NL, waarbij alle bestellingen kosteloos bezorgd worden met als extra aanbieding 10% korting vanaf 6 flessen.

Vino & Vetro start deze week met de actie #BereItaliano (#DrinkItaliaans) ter ondersteuning van de producenten en het eigen bedrijf. Ze hebben een thuisarrangement met Italiaanse wijnen.

The Wine List laat ons thuis genieten van mooie wijnen met 10% korting en gratis bezorging met de code ‘thuis’.

De komende tijd besteden wij extra aandacht aan die importeurs die het hardst worden getroffen. Op deze online pagina zullen we de komende periode nieuwe initiatieven aanvullen, stuur ze in als je ze hebt of kent: info@degrotehamerma.nl. We helpen graag, samen zijn we sterk(er)!

Alle artikelen in de categorie:

Top 10 rosé onder 10 euro

Welkom bij De Grote Hamersma, waar we de top 10 rosé wijnen onder de 10 euro presenteren. Ontdek betaalbare rosés die je smaakpapillen zullen verrassen zonder je portemonnee te belasten. Onze select...

Groene rosé

De zon draait al weer warm. De natuur heeft weer kleur op de wangen. En daarmee neemt ook de dorst naar de vrolijkste aller wijnsoorten toe. Alle seinen staan weer op groen voor rosé. Nog even voor a...

Top 10 pinot grigio onder 10 euro

Hier vind je de actuele top 10 pinot grigio onder 10 euro van alle door ons geproefde en beoordeelde wijnen nu verkrijgbaar in de winkel. Maar er zijn nog veel meer lekkere tempranillo wijnen daarom v...

Wijnacties tijdens coronacrisis

Deze pagina is bedoeld om alle importeurs en wijnwinkels, groot en klein, een handje te helpen in deze tijden van crisis. Zij hebben hun verkopen van de ene op de andere dag grotendeels zien opdrogen....

Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.