Sarah Jessica Parker Wijn - De Grote Hamersma

Sarah Jessica Parker Wijn

Over schoenen gesproken... Sarah Jessica Parkers eerste wijnen zitten in de fles. Begin dit jaar kondigde SJP, bekend van van Sex and the City, aan dat ze haar Manolo Blahniks even in de ranken hing, om wat sauvignon blanc te stampen, en wellicht ook nog wat blauwe druifjes voor een ‘frisse’ rosé. 

      

Helaas hebben we de Invivo X SJP Sauvignon Blanc 2019 nog niet in Nederland kunnen vinden, maar de eerste reviews zagen we online al wel voorbijkomen. Die waren niet allemaal even best trouwens.

In dit promofilmpje verklapt SJP dat ze elke dag (‘really, every single day!’) een glas wijn drinkt. Shocking. Vooral omdat ze vertelt dat ze daarvoor niet een wijnglas gebruikt, maar een jampotje. Hemel.

Dat voorspelt niet veel goeds voor de wijn. Het is waarschijnlijk vooral goed nieuws voor de Nieuw-Zeelandse wijnmakers van Invivo die haar zo ver gekregen hebben hieraan mee te werken. Wij zijn benieuwd. 

De wijnen van SJP zijn hier nog niet verkrijgbaar, maar een andere sauvignon blanc van Invivo wel, en die hebben wij geproefd. 

Alle artikelen in de categorie:

Top 10 sangiovese onder 10 euro

Hier vind je de actuele top 10 sangiovese onder 10 euro van alle door ons geproefde en beoordeelde wijnen nu verkrijgbaar in de winkel. Maar er zijn nog veel meer lekkere tempranillo wijnen daarom vin...

Top 10 sangiovese

Hier vind je de actuele top 10 sangiovese van alle door ons geproefde en beoordeelde wijnen nu verkrijgbaar in de winkel. Maar er zijn nog veel meer lekkere tempranillo wijnen daarom vind je hier een ...

Top 10 tempranillo onder 10 euro

De 10 allerbeste tempranillo wijnen onder de 10 euro nu te koop in Nederland. Maar er zijn nog veel meer lekkere tempranillo wijnen daarom vind je hier een totale opsomming van de beste en lekkerste ...

Sarah Jessica Parker Wijn

Over schoenen gesproken… Sarah Jessica Parkers eerste wijnen zitten in de fles. Begin dit jaar kondigde SJP, bekend van van Sex and the City, aan dat ze haar Manolo Blahniks even in de ranken hi...

Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.