Amaury Beaufort Le Jardinot XIX - De Grote Hamersma

Amaury Beaufort

Le Jardinot XIX
Geproefd op 3 maart 2024

Champagne! Het wordt zelfs gezegd als je daarna slechts fabrieksprosecco in het glas krijgt. Niet dat de Champagne, dat vermaarde gebied in Noordoost-Frankrijk geen fabriekswijn kent. Mousserende wijn zonder hart en ziel. Keurig gemaakt, technisch niks mis mee, maar dat het nou de passie doet ontvlammen....

Wat een genot dat er de laatste jaren meer en meer zonen en dochters zijn die de druiven van hun champagne-akkers niet zoals hun ouders verkopen aan de grote bekende merken, maar besluiten er zelf wijn van te maken. Met hart en ziel en passie.

Proief eens deze va Amury Beaufort. Puur en passie zijn geen modewoorden hier. Hard werken om zonder kunst- en vliegwerk echt wijn te maken van wijn ranken die lang geleden zijn geplant, en om van die druiven wijn te maken die smaakt naar dat unieke wijngebied: Champagne.

 

wine-score-star
Wit Mousserend
- Champagne - Frankrijk
Producent: Amaury Beaufort chardonnay >pinot noir >
12%
licht
Natuurwijn
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Bolomey Wijnimport € 95.00
wine-score-star
Wit Mousserend
- Champagne - Frankrijk
Producent: Amaury Beaufort
chardonnay >pinot noir >
12%
licht
Natuurwijn
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Bolomey Wijnimport € 95.00
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.