Bisci - De Grote Hamersma

Bisci

2021
Geproefd op 6 november 2022

All in the family. Eerst waren daar de broers Giuseppe en Pierino Bisci  die in de jaren zeventig hun hart volgden en in de Marche een stuk grond van vijfentwintig hectare kochten, om op twintig hectare wijnranken aan te planten. Met hard werken en het inzetten van de juiste mensen hebben zij zich in een periode van vijftig jaar ontwikkeld tot een van de belangrijkste en meest toonaangevende producenten van Verdicchio di Matelica. 

Kon het nog beter? Wel volgens Mauro en Tito Bisci, de zonen van Giuseppe, die sinds enkele jaren de eigenaren van Società Agricola Bisci zijn. Zij lieten een frisse wind waaien door het bedrijf dat het vaandel ecologie, duurzaam wijngaardonderhoud en innovaties in de kelders laat wapperen.  In het oogstjaar 2021 leverde dat een puntgave Matelica op. Groen-wit. Bittertjesbest en witte bes. Mineraal gemunt. Stipt strak. Puntig precies. Superieur zuiver. Buitengewoon. 

wine-score-star
Wit
- Verdicchio di Matelica - Italië
Producent: Bisci verdicchio >
13%
medium
Biologisch
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Wijnkoperij De Gouden Ton € 14.95
wine-score-star
Wit
- Verdicchio di Matelica - Italië
Producent: Bisci
verdicchio >
13%
medium
Biologisch
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Wijnkoperij De Gouden Ton € 14.95
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.