Brancott Estate Sauvignon Blanc ‘Letter Series’ Single Vineyard - De Grote Hamersma

Brancott Estate

Sauvignon Blanc ‘Letter Series’ Single Vineyard 2022
Geproefd op 10 juni 2023

Scrabble-wijn. Of WordFeud zoals het tegenwoordig heet. Mevrouw Hamersma is er aan verslingerd. Speelt onder het alias Kookboekwinkel tegen Anbieb, een gepensioneerde bibliothecaresse tevens de schoonmoeder van onze zoon. Daarbij drinkt ze graag een glas. Zoals deze sauvignon blanc. 

Drie keer wijnwaarde voor wit met vulling. Wilde gisten getemd zonder dat ze braaf gaan opzitten en pootjes geven. Passievrucht, perzikvelletje, fris afdrinkend met een flirt richting zoete rode grapefruit. Limoentje komt zich ook nog even voorstellen. Duwt wat ananas opzij. 

Nog eens glas inschenken en nieuwe letters uit de serie trekken. Hela, dat zijn er dit jaar nogal wat: single vineyard. Sinds de 2022 oogst zijn die toegevoegd aan deze cuvée. We schenken nog eens in en kijken hoe we deze straks het gunstigst kunnen neerleggen.  

wine-score-star
Wit
- Marlborough - Nieuw-Zeeland
Producent: Brancott Estate sauvignon blanc >
13,5%
medium
Te koop bij Prijs
Albert Heijn € 14.49
wine-score-star
Wit
- Marlborough - Nieuw-Zeeland
Producent: Brancott Estate
sauvignon blanc >
13,5%
medium
Te koop bij Prijs
Albert Heijn € 14.49
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.