Lismore Viognier ‘The Age of Grace’ - De Grote Hamersma

Lismore

Viognier 'The Age of Grace' 2021
Geproefd op 26 oktober 2023

'Kan het nog beter?' vroegen wij ons af toen we eerst de sauvignon blanc 'barrel fermented' van de Californische Samantha O'Keefe proefden. Het antwoord was 'ja' en werd gegeven door 'The Age of Grace'. Laat zich nergens vergelijken met de vaak zo eendimensionale budget-viogniers die onze smaakpaletten doordrenken met plompe perzik en dik aangezette abrikoos. En zelfs menig kostbaarder condrieu, waar toch iedere viognier schatplichtig aan is, zal van kleur verschieten.

Wij spreken een dankwoord uit voor het proeven van deze uit het Zuid-Afrikaanse Cape South Coast. Transparante perzik, röntgenopname van ananas, carpaccio van gedroogde abrikozenschil, een kruimel gemberrasp, een foelievermoeden, een ingetogen hazelnootscenario en een zurenwaas. Laagje voor laagje afpellen, combineren, integreren, manifesteren en begeren. 

Amazing Grace.

wine-score-star
Wit
- Cape South Coast - Zuid-Afrika
Producent: Lismore viognier >
13,5%
medium
Duurzaam
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Wijnkooperij De Lange € 28.00
wine-score-star
Wit
- Cape South Coast - Zuid-Afrika
Producent: Lismore
viognier >
13,5%
medium
Duurzaam
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Wijnkooperij De Lange € 28.00
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.