Temporada Bonarda - De Grote Hamersma

Temporada

Bonarda 2022
Geproefd op 8 mei 2024

Bonarda is een druif met een mysterieuze achtergrond. Zo mysterieus, met zoveel verschillende verhalen, dat we het helaas er hier maar even bij laten zitten. Mocht u benieuwd zijn: elders op DGH staat hoe het zit - of hoe men nu denkt dat het zit. wie weet ontdekken ze morgen dat het toch weer anders ligt.

Of hij nu uit Italië, Frankrijk of toch nog ergens anders vandaan komt: hij heeft het naar z'n zin in Argentinië. En zeker hier bij Temporada. Die begrijpen 'm. Want bonarda is lastig. Stug, weerbarstig. Geuren van laurier en ruig leer. Tannines met beet.

Maar als je dat tegenstribbelende karakter nou aankleedt in veel rijp rood fruit, van een heldere smaak voorziet, dan krijg je zeer aangename wijn. Krijgt dat straffe een zekere souplesse. Krijg je wijn die gezellig drinkbaar is, en toch veel karakter biedt.

wine-score-star
Rood
- Mendoza - Argentinië
Producent: Temporada bonarda >
14%
medium
Te koop bij Prijs
Mitra drankenspeciaalzaken € 7.99
wine-score-star
Rood
- Mendoza - Argentinië
Producent: Temporada
bonarda >
14%
medium
Te koop bij Prijs
Mitra drankenspeciaalzaken € 7.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.