Origin Cabernet Sauvignon, Pure - De Grote Hamersma

Origin

Cabernet Sauvignon, Pure 2023
Geproefd op 15 april 2024

Bijna alle labels aangevinkt: officieel duurzaam, biologisch keurmerk, Fairtrade... Puur natuur, de druiven zijn zonder toevoeging van sulfiet tot wijn geworden. En dan ook nog voor een vriendenprijs.

Want wat je ook van biologisch, bio-dynamisch, natuurwijn vindt: zeker is dat ze niet in de categorie budgetbonusliterknaller vallen. Hets namelijk intensief handwerk, zulke wijnen maken.

De hamvraag (vegan is niet afgevinkt): is het lekker? Ja. Prima cabernet sauvignon vol cassisfruit. Niet meer, maar ook niet minder. Minder rijk en fors dan menig andere cabernet, daarentegen voorzien van die heldere smaak die goede natuurwijn kenmerkt.

Kortom, had u altijd al eens natuurwijn willen proberen maar schrok u terug voor de prijs of de liefhebbers met hun hippe baarden en tatoeages? Probeer deze eens. Vandaar ook sterwijn.

wine-score-star
Rood
- Western Cape - Zuid-Afrika
Producent: Origin cabernet sauvignon >
13%
medium
Biologisch
Duurzaam
Fairtrade
Natuurwijn
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Albert Heijn € 6.99
wine-score-star
Rood
- Western Cape - Zuid-Afrika
Producent: Origin
cabernet sauvignon >
13%
medium
Biologisch
Duurzaam
Fairtrade
Natuurwijn
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Albert Heijn € 6.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.