BBQ&WIJN KENNISQUIZ 2024 - De Grote Hamersma

Welke wijn past er bij BBQ en waarom?!

MONTAIGNAN en De Grote Hamersma tillen jouw wijnkennis deze zomer naar een hoger niveau! 

Ben jij klaar voor een avond vol zonnestralen, grillplezier en een flinke slok wijnkennis? Doe mee met onze interactieve quiz en ontdek alles wat je altijd al wilde weten over zomerse BBQ-feestjes en de perfecte combinaties met de wijnen van MONTAIGNAN. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon dol bent op een goede barbecue, deze quiz is voor jou!

Weet jij bijvoorbeeld wat de beste MONTAIGNAN wijn is om te drinken bij een sappige saté? Of wat te doen als je een rode wijnvlek op je mooie zomershirt hebt?

De Grote Hamersma BBQ & wijn kennisquiz 2024 zorgt er niet alleen voor dat je jouw wijnkennis naar een hoger niveau tilt, door mee te doen maak je kans op een heerlijke prijs! Mevrouw Hamersma Verzamelde Recepten Kookboek zal je smaakpapillen verwennen en je vrienden verrassen of win één van de leuke wijn prijzen van Le Club des Vins, zoals zo'n leuke 'Een schot in de rosé' tas, een 'Terroir is dat feestje' of 'Grapeminds drink alike' t-shirt of de Le Club Verjaardagskalender.

Dus, trek je barbecue-schort aan, schenk jezelf een lekker glas wijn in, en laat de pret beginnen. Wie weet sta jij straks bekend als de grillmeester met de beste wijncombinaties!

Veel succes en vooral: veel plezier!

Je kunt je alvast verdiepen in de wijnen met onderstaande video serie inclusief wijncursus. De Grote Hamersma is op reis geweest. Harold Hamersma gaat op bezoek bij Montaignan in de Languedoc. Bekijk nu de video serie, 6 vermakelijke en informatieve afleveringen vanuit de Languedoc, volg de gratis bijbehorende online wijncursus en haal je eigen officiële Wijnproefessional diploma.

Leer mee en proef mee 
met de bijbehorende wijncursus

aangeboden door Montaignan en Jumbo

Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.