Menegotti Geodoro - De Grote Hamersma

Menegotti

Geodoro 2015
Geproefd op 5 december 2021

Als een amarone-bonbon. Zoet, zwoel en rijp. Onder een velours berenvacht (een echte mag niet) voor de open haard van een eeuwenoud jachtslot (da's gelukkig wel echt) luisteren naar je favoriete lovesong. Klinkt wellicht allemaal wat schmierend en al te veel Candlelight. Dat geschreven hebbende: hoe zou het toch met Jan van Veen zijn die dit zwijmelradioprogramma jarenlang presenteerde? 

Even Google de Almachtige raadplegen. Nou zeg! Jan van Veen is nog geen Jan van Veenlijk. Het plaatjes draaien en het voorlezen van veelal huiveringwekkend slechte liefdesgedichten gaat nog steeds door op internet, op Candlelight Radio (www.candlelight.nl). Sla af die hals van deze rosso veronese en zwelg. In overrijpheid, gedroogde druiven, rijpe pruimen, zoetigheid en nootjescrumble. 

Eerder proefden we de 2012. De 2015 wenst daar niet voor onder te doen, al is er sprake van een jaar 'met meer finesse'....Rosso Veronese die voor twee telt. Een gewaarschuwd mens ook. 

wine-score-star
Rood
- Rosso Veronese - Italië
Producent: Menegotti corvina >merlot >rondinella >
15%
vol
Sterwijn
Te koop bij Prijs
Artisan Wines € 28.95
wine-score-star
Rood
- Rosso Veronese - Italië
Producent: Menegotti
corvina >merlot >rondinella >
15%
vol
Sterwijn
Te koop bij Prijs
Artisan Wines € 28.95
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.