Wie mijn bijdragen in de bladen kent, weet dat mevrouw Hamersma en ik nogal wat met de juiste combinatie wijn-spijs hebben. We publiceren er over in kranten en tijdschriften. Onlangs is zelfs een boek...
Nicolaas Klei: Waarom is de inhoud van de gemiddelde wijnfles 75cl?
Of het nu blindmakend bocht is, afgeprijsde fabriekswijn met dertien-in-een-dozijn-afdronk of nectar die een 10+ met een griffel krijgt van de Grote Hamersma: éen ding hebben alle wijnen gelijk: ze z...
Hubrecht Duijker: In de wolken
Als hommage aan Hubrecht publiceren wij regelmatig een nieuwe ‘vinpressie’, een tekstminiatuur over een wijn vergezeld door een bijpassend schilderij van zijn hand. Vanzelfsprekend is het boek met...
Algemene voorwaarden
H. Hamersma Copywriting B.V. Van Breestraat 169-2 1071 ZM Amsterdam T. 020-7716092 E. info@degrotehamersma.nl www.degrotehamersma.nl KvK 33272837 BTW nr NL8039.42.059.B.01 Bank NL05 ABNA 0893559717 Pr...
Job Seuren: Natuurwijn
Ken je ze ook? Van die mensen die gestopt zijn met roken en nu als Jehova’s getuigen hun geloof bij anderen opdringen. Een soort ‘born-again-gezondheids-Christians’, mega irritant. Zo ben ik dus...
Nicolaas Klei: Hoe lang blijft een geopende fles wijn goed?
Dachten we dat wijnboeren nog ouderwetse drinkebroers waren, haalt Claude Papin een fles met een zeer zunig bodempje wijn uit z’n koelkast: “Staat al ruim een maand open. Elke dag een glaasje. Wil...
Pinot Paradise 3: Pinot Noir alias Spätburgunder
Aan pinot blanc – alias weissburgunder – hebben we in het voorjaar al een artikel gewijd. Zo ook aan pinot gris, tevens bekend onder zijn Duitse artiestennaam grauburgunder. Beide zijn tot...
Arthur van Amerongen - Dé Wijngids voor de Algarve en de Alentejo
Ik ontvang regelmatig post van fans die bijna verwijtend maar vooral smachtend schrijven: wat bent u toch een goudhaantje. U zit daar maar het hele jaar met de voetjes in de zee, glaasje vinho in de k...
De bladeren vallen, de prijzen dalen
Nederland zag er toch nog behoorlijk anders uit toen we in de zomer verslag deden over het fenomeen wijnmarkten. Op het moment van publiceren zaten we met zijn allen net in de fase ‘terrasje open, t...
Job Seuren: Wijnarrangement, maar dan goed
‘De liefde. Daar zouden ze nou eens een liedje over moeten schrijven’ grapt Theo Maassen. Als je met wijn en restaurants bezig bent dan heb je het gevoel dat er net zo vaak over wijnarrangementen ...
Hubrecht Duijker: Malbec uit Mendoza
Als hommage aan Hubrecht publiceren wij regelmatig een nieuwe ‘vinpressie’, een tekstminiatuur over een wijn vergezeld door een bijpassend schilderij van zijn hand. Vanzelfsprekend is het boek met...
Mascha Lammes en Ronald Giphart: Recept voor schelpjes à la Sea Salt Saloon bij chardonnay
Montaignan heeft een fles van hun chardonnay laten bezorgen bij Mascha Lammes en Ronald Giphart. Los van het feit dat zij zelf erg houden van wit met wat meer vulling hebben ze ook samen net een nieuw...
Iedereen aan tafel met Ribera del Duero!
Wie mijn bijdragen in de bladen kent, weet dat mevrouw Hamersma en ik nogal wat met de juiste combinatie wijn-spijs hebben. We publiceren er over in kranten en tijdschriften. Onlangs is zelfs een boek...
Nicolaas Klei: Waarom is de inhoud van de gemiddelde wijnfles 75cl?
Of het nu blindmakend bocht is, afgeprijsde fabriekswijn met dertien-in-een-dozijn-afdronk of nectar die een 10+ met een griffel krijgt van de Grote Hamersma: éen ding hebben alle wijnen gelijk: ze z...
Hubrecht Duijker: In de wolken
Als hommage aan Hubrecht publiceren wij regelmatig een nieuwe ‘vinpressie’, een tekstminiatuur over een wijn vergezeld door een bijpassend schilderij van zijn hand. Vanzelfsprekend is het boek met...
Algemene voorwaarden
H. Hamersma Copywriting B.V. Van Breestraat 169-2 1071 ZM Amsterdam T. 020-7716092 E. info@degrotehamersma.nl www.degrotehamersma.nl KvK 33272837 BTW nr NL8039.42.059.B.01 Bank NL05 ABNA 0893559717 Pr...
Job Seuren: Natuurwijn
Ken je ze ook? Van die mensen die gestopt zijn met roken en nu als Jehova’s getuigen hun geloof bij anderen opdringen. Een soort ‘born-again-gezondheids-Christians’, mega irritant. Zo ben ik dus...
Nicolaas Klei: Hoe lang blijft een geopende fles wijn goed?
Dachten we dat wijnboeren nog ouderwetse drinkebroers waren, haalt Claude Papin een fles met een zeer zunig bodempje wijn uit z’n koelkast: “Staat al ruim een maand open. Elke dag een glaasje. Wil...
Pinot Paradise 3: Pinot Noir alias Spätburgunder
Aan pinot blanc – alias weissburgunder – hebben we in het voorjaar al een artikel gewijd. Zo ook aan pinot gris, tevens bekend onder zijn Duitse artiestennaam grauburgunder. Beide zijn tot...
Arthur van Amerongen - Dé Wijngids voor de Algarve en de Alentejo
Ik ontvang regelmatig post van fans die bijna verwijtend maar vooral smachtend schrijven: wat bent u toch een goudhaantje. U zit daar maar het hele jaar met de voetjes in de zee, glaasje vinho in de k...
De bladeren vallen, de prijzen dalen
Nederland zag er toch nog behoorlijk anders uit toen we in de zomer verslag deden over het fenomeen wijnmarkten. Op het moment van publiceren zaten we met zijn allen net in de fase ‘terrasje open, t...
Job Seuren: Wijnarrangement, maar dan goed
‘De liefde. Daar zouden ze nou eens een liedje over moeten schrijven’ grapt Theo Maassen. Als je met wijn en restaurants bezig bent dan heb je het gevoel dat er net zo vaak over wijnarrangementen ...
Hubrecht Duijker: Malbec uit Mendoza
Als hommage aan Hubrecht publiceren wij regelmatig een nieuwe ‘vinpressie’, een tekstminiatuur over een wijn vergezeld door een bijpassend schilderij van zijn hand. Vanzelfsprekend is het boek met...
Mascha Lammes en Ronald Giphart: Recept voor schelpjes à la Sea Salt Saloon bij chardonnay
Montaignan heeft een fles van hun chardonnay laten bezorgen bij Mascha Lammes en Ronald Giphart. Los van het feit dat zij zelf erg houden van wit met wat meer vulling hebben ze ook samen net een nieuw...
Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.
Graag je toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Hierdoor kunnen we o.a. onze site verbeteren en optimaliseren. Meer over ons cookiebeleid vind je hier.
Functioneel
Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.