Adobe Carmenère Reserva - De Grote Hamersma

Adobe

Carmenère Reserva 2021
Geproefd op 16 april 2022

Adobe. ’'Bouwsteen gemaakt van in de zon gedroogde modder en stro,’ legt het achteretiket mij uit. Goed om te weten. Meteen huiswijn van maken voor al die zelfbouwprojecten die overal zijn opgedoken. Lekker die vuurkorven aan waardoor alle buren gaan klagen – als die er tenminste niet zelf ook eentje stoken – en ook nog de barbecue maar even laten gloeien. Hipsters, past op Uw Baard! 

De oerschreeuw om groot vlees, rood vlees, kaatst langs de belendende percelen. Niet dat gejammer met vleesvervangers. Drinken maar. Ook dit verse oogstjaar weer stoer sap. De donkerste vruchten en cacao- en espressobittertjes. Lekker eigen, lekker peperig, lekker sap. Lekker rokerig bovendien. En nu we het daar toch over hebben: gooi nog een blok op het vuur. Fijn al die fijnstof. Verhoog het CO2. De wijn is bio, en dat compenseert alles.

wine-score-star
Rood
- Colchagua Valley - Chili
Producent: Adobe carmenère >
13,5%
vol
Biologisch
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Albert Heijn € 6.65
wine-score-star
Rood
- Colchagua Valley - Chili
Producent: Adobe
carmenère >
13,5%
vol
Biologisch
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Albert Heijn € 6.65
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.