Wijntips bij muntsaus

09 dec., 2019

Rood vlees en muntsaus leiden een klassieker met cabernet sauvignon. Extra aanbevolen zijn de modelletjes uit de Nieuwe Wereld, omdat deze vaak in hun smaak een vorm van mintiness hebben. Uitmuntend bij de muntsaus.

Wijntips bij de Midden-Oosten-keuken
Welbeschouwd valt de Midden-Oosten keuken onder het containerbegrip shared dining. Bekendste verschijningsvorm: mezze. Veel hapjes en schaaltjes tegelijkertijd op tafel.
Wijntips bij dillesaus met kappertjes
Absoluut raak is sauvignon blanc. Blijft keurig overeind bij de groene kruidigheid en de zuren van de kappertjes. Ook een lichte, jonge unoaked chardonnay zal smaken. Evenals een s....
Wijntips bij bearnaisesaus
In ieder geval geen belegen rode wijn bij drinken. Die valt om. Zelf hebben we een onvergetelijke ervaring met een witte chenin blanc uit de Loire. Toch bestaat er een heel scala a....